نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده

مرگ ده‌ها نفر و تخریب صدها منزل مسکونی در سیل افغانستان

وزارت مبارزه با حوادث طبیعی طالبان اعلام کرد که بر اثر بارش شدید باران و وقوع سیل در افغانستان تلفات جانی و مالی به ساکنان مناطق مختلف این کشور وارد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 13
کد خبر: ۱۴۶۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت مبارزه با حوادث طبیعی طالبان گزارشی از آخرین وضعیت سیل در این کشور ارائه کرد. 

 

«شرف الدین مسلم»، معاون وزیر مبارزه به حوادث طبیعی طالبان، گفت: «شب جمعه در هفت ولایت افغانستان سیل جاری شده که زیان‌های جانی و مالی را وارد کرده است.»

 

وی افزود: در نتیجه سیل چندین جاده اصلی از جمله جاده کابل به غزنی و همچنین جاده بامیان و پکتیا نیز مسدود شده است.

 

همچنین آمارهای رسمی وزارت رسیدگی با حوادث نشان می‌دهند که در نتیجه سیل در مناطق مختلف افغانستان صدها خانه ویران شده و هزارن هکتار زمین نیز تخریب شده است. 

 

براساس این آمارها، براثر وقوع سیل طی دو روز گذشته در 7 ولایت افغانستان 10 تن جان خود را از دست داده و چندین نفر مفقود شده و تاکنون از وضعیت این افراد خبری در دسترس نیست. 

 

پیش از این نیز منابع محلی در ولایت میدان‌وردک نیز اعلام کرده بودند که براثر وقوع سیل در این‌ ولایت خسارات هنگفت مالی به مردم‌ وارد کرده است.

 

به گفته منابع محلی ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی بر اثر بارش باران‌ سنگین و سرازیر شدن سیل در این ولایت تخریب شده‌ است.

 

طبق این گزارش، جاری شدن سیل در شهرستان سیدآباد این ولایت، ده ها منزل مسکونی را تخریب کرده و چندین راس دام را نیز تلف کرده است.

 

افغانستان طی چند هفته اخیر شاهد وقوع حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله بوده و بارش باران و برف شدید بوده است.

 

بر اساس اعلام مقامات حکومت سرپرست افغانستان در نتیجه سیل‌های و زلزله ویرانگر اخیر در این کشور 1900 تن جان باخته، 2000 هزار نفر زخمی شده و هزاران راس دام و خانه مسکونی نیز تخریب شده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار